top of page
Marit_MG_3514-WEB.jpg

Fascie behandling

Fascie behandling

Visceral manipulation (VM)

Visceral manipulation er en blid teknik, der baserer sig på funktionelle og strukturelle ubalancer i hele kroppen inklusive muskelskelettet, karsystemet, nervesystemet, indre organer, fordøjelsen, respirationen og lymfesystemet.

Der undersøges og behandles på den dynamiske bevægelse i organerne, membranerne, fascier (bindevæv) og ligamenter (ledbånd). Der kan forekomme nedsat bevægelse/stramheder i vævet fra bl.a. operationer, arvæv, betændelsestilstande, andre sygdom, holdning eller traumer.

Ved hjælp af behandlingen kan man genskabe bevægelse i strukturerne og give dem muligheden for at fungere optimalt og selv korrigere for ubalancer og problematikker.

Du vil opleve en grundig undersøgelse af hele kroppen, da der ofte findes stramheder andre steder end der, hvor du oplever dine symptomer.  

Grunden til dette er, at kroppen arbejder som en helhed. Stramhederne kan skabe et mønster gennem bindevævet i kroppen og kan derfor medføre symptomer langt fra selve årsagen til problemet. Kroppen vil kompensere for disse fikserede områder pga. stramhederne. Du kan altså opleve at blive behandlet steder, hvor du ikke umiddelbart mærker symptomer, men som skal løsnes for at opleve en effekt.

bottom of page